Yab Yum, Theo Heuft

YabYum

Het beroemdste bordeel van de wereld

Theo Heuft begint in zijn boek om je gerust te stellen. Je hoef niet bang te zijn dat je in dit boek voorkomt. Discretie is altijd een onderdeel van het succes van Theo geweest. Theo Heuft vertelt in dit boek openhartig over zijn jeugd en verdere leven. Over de harde misdaad en de geniale marketing, de ambtenaren en de andere afpersers. Het overwinnen van zijn gokverslaving, over succes en de leerzame mislukkingen.

Dit boek is het levensverhaal van Theo maar gaat vooral over het beroemdste bordeel van Nederland, Yab Yum. Yab Yum staat bekend als een luxueuze gelegenheid waar geen wens te gek was. Mooie vrouwen en champagne waren in overvloed. Theo Heuft was de oprichter van Yab Yum het meest luxueuze bordeel van Nederland.

In dit boek vertelt hij zeer openhartig over de turbulente jaren van deze roemruchte club. Theo schrijft over de geschiedenis van zijn herenzaak. Hier zochten zakenlieden en mensen uit de media- en onderwereld hun gerief. Vanaf het onzekere begin van Yab Yum tot en met het grimmige einde. Er staan ook leuke korte stukjes in het boek over mannen die Yab Yum bezochten.

Bezoek uit alle windstreken

 Een man was al vanaf de vroege ochtend in de weer, met champagne, kaviaar en mooie vrouwen. De diskjockey speelde nummers die de dames hadden aangevraagd. De meisjes dansten en verzonnen sensuele acts en wisten gezellige gesprekken te voeren met de man. Blijkbaar had hij het naar zijn zin. Aan alle pret komt een einde en de man moest aan de receptie achttienduizend gulden betalen.

Hij had al flink gedronken dus hij werd naar huis gebracht. Maar aan het einde van de singel bedacht meneer zich. Hij stapte uit de auto en strompelde een rood verlicht pand binnen. Gordijntjes dicht, en na vijftien minuten kwam hij met een glimlach op zijn mond naar buiten. Hij moest vijftig gulden betalen, het was het hoogtepunt van zijn avond. Hoe vreemd kan een mens zijn?

Ik vond het wel leuk om op deze manier een kijkje te nemen in Yab Yum en in het leven van Theo Heuft. Theo Heuft (1935) was oprichter en eigenaar van de roemruchte club Yab Yum, het meest luxueuze bordeel van Nederland.

Informatie

Titel Yab Yum
Auteur Theo Heuft
ISBN 9789048802333
Uitgeverij Carrera

Bestel Online

Paperback: Yab Yum
Ebook: Yab Yum

Related Images:

Geef een reactie