De Bieb-bende Duister Carnaval, Michael Reefs

Bieb-bende

Lees hier wat er aan vooraf ging
De  Legende van de Hemelrijders De Bieb-bende deel 1

De Bieb-bende gaat verder

Melanie, Luca, Valerie, Sander en Roy zijn vrienden en vormen samen de bieb-bende. De vrienden zijn bezig met het bouwen van een praalwagen voor de carnavalsoptocht. De vorige maand hebben ze een spannend avontuur beleefd. Iemand die verder door niemand gezien kon worden hebben ze gered, het was een, Hemelrijder.

Ze hebben allemaal speciale krachten. Sommige kinderen van de bende hebben dezelfde droom.  Er gebeuren erg vreemde dingen. Melanie is ervan overtuigd dat ze deze maand opnieuw samen sterk moeten zijn om de tweede Hemelrijder te redden. Ze denkt dat ze zo kunnen ontkomen aan de man met de Bijl. Het is vreemd omdat Roy zich tegen de bende keert. En wat is er met die geheimzinnige tweeling aan den hand? Dan is daar de dag van de carnavalsparade. Alle wagens verzamelen op het schoolplein. De Bieb-bende klimt in de draak en de vader van Melanie bestuurt de tractor die hun draak zal trekken. Ze hebben aanwijzingen gekregen van een Hemelrijder. Ze weten dat ze deze Hemelrijder moeten helpen bevrijden. Maar wat moeten ze doen? Lukt het ze om de tweede Hemelrijder te bevrijden?
Lees het in dit avontuurlijke, fantasierijke boek.

De Bieb-bende is helemaal klaar voor de moderne tijd. Met QR-codes bij ieder hoofdstuk, gaat het verhaal online verder. Praat mee over de verhaallijn, lees extra informatie en deel je voortgang via Facebook, Twitter of Google+. Een uniek concept, waardoor je het avontuur op een geheel nieuwe manier beleeft. Daarnaast is er een gratis app te downloaden om de Bieb-bende op de voet te volgen en hun uitdagingen aan te gaan.

De Bieb-bende online
De trailer van de Bieb-bende

Ik vond de Bieb-bende een geweldig boek. Michael heeft veel fantasie en hij neemt je mee in het verhaal. Een pareltje.

Informatie

Titel                          De bieb Bende Duister Carnaval
Auteur                   Michael Reefs
Omslag boek      Robin Keijzer
ISBN                       9789082190908
Uitgeverij            Stormsteen

Bestel OnlinePaperback: De Bieb-bende duister Carnaval

Related Images:

Geef een reactie